Østerstrand

Østerstrand er Fredericias populære og børnevenlige badestrand.

Stranden ligger tæt på bymidten og gågaden, og er hele sommeren et naturligt samlingspunkt for byens borgere og turister.

Østerstrand har Blå Flag som bevis på ren strand. Badevandet lever op til de strengeste kriterier og har dermed den bedste badevandskvalitet, et badested kan have.

På stranden findes et spændende og aktivt strandliv med strandcafé, bålpladser, beachvolley bane og strandfodboldbane. I sommerferien er Trygfondens livreddere tilstede med overvågning, råd og vejledning fra deres flotte tårn.

På Østerstrand er det muligt at springe i vandet fra Cirkelbroen eller en af de øvrige tre badebroer. På Østerstrand findes desuden Havfruefløjterne. Havfruefløjterne er et anlæg tilegnet badegæster med synshandicap eller fx børnefamilierne der ønsker trygge rammer. Havfruefløjterne består af en række pæle i vandet, hvor der i mellem er monteret et tov der leder badegæsten rundt i vandet og tilbage til stranden.

Havfruefløjterne ved Østerstrand i Fredericia
Havfruefløjterne

Der er i øvrigt mulighed for at deltage i morgengymnastik- og yoga på aktivitetsgulvet, eller være aktiv med styrketræning under Træningspavillonerne.

Aktiviteter ved Østerstrand i Fredericia

I perioden fra maj – september er den udendørs svømmebane klar til brug, og bruges flittigt at motionister og foreninger.

På Østerstrand finder du i sommerferien Trygfondens livreddere på stranden. Dem kan du spørge til råds og få mere information. Men husk ansvaret altid er dit eget, – også når der livreddere på stranden! Dine børn er dit ansvar.

En mening om “Østerstrand

  • 23. maj 2019 kl. 15:08
    Permalink

    Hej Brian Vi mødtes meget tilfældigt inde i gågaden for ca 2-3 uger siden. Du udfordrede mig med et “skal vi se hvem der kommer først” Måske kan du huske mig ( og min far som skubbede bagpå )
    Du virkede til gerne at ville dele dine erfaringer, og fortalte at du var at finde på Kurts kaffebar. Er det muligt at vi (og min far) kunne mødes der på et aftalt tidspunkt (FLEX trafik !!) så jeg måske kunne ” høste” lidt af dine erfaringer og “guldkorn” Det er en svær jungle at være landet og skulle finde rundt i, tilmed uden kompas, vejledning og pjecer
    Mvh Anne Kjærgaard

Lukket for kommentarer.