Om Sitet

Jeg hedder Brian og blev for 3 år siden fast kørestolsbruger. Så jeg har på egen krop oplevet, hvor svært det er at være handicappet i Fredericia og andre byer.

Med denne hjemmeside vil jeg gerne informere og komme med gode råd, så det kan blive nemmere og sjovere at være handicappet, også i hverdagen.

Det kan være at oplyse om aktiviteter, butikker og restauranter der er tilgængelig for f.eks. kørestolsbrugere eller gangbesværede,
oplysninger fra servicekontoret ved kommunen, pjecer, p-pladser alt sammen oplysninger, der gavner handicappede, og selvfølgelig meget mere.

Jeg håber, at vi i fællesskab kan skabe et site, der kan hjælpe alle, også dem der ikke har et handicap. Så hvis du mener der mangler emner eller aktiviteter, så kontakt mig gerne enten gennem formularen her på sitet, eller på mail.: info@handicapsamfundet.dk

Har du evt. lyst til at bidrage med at vedligeholde sitet med informationer, vil jeg være dybt taknemmelig, så vi kan få et dynamisk og informativt site.

Det er vigtigt at man har det mind-set, at sitet skal være konstruktivt, oplysende, men gerne lidt provokerende. Så brok og andre negative kommentarer, høre ikke til her på sitet og jeg forbeholder mig retten til at slette negative og stødende kommentarer.

Håber I vil tage godt i mod dette initiativ.

Med venlig hilsen
Brian Nuppnau
info@handicapsamfundet.dk