Velkommen til et nyt site for handicappede


Hvorfor dette site?

Jeg hedder Brian og blev for 3 år siden fast kørestolsbruger. Så jeg har på egen krop oplevet, hvor svært det er at være handicappet i Fredericia og andre byer.

Med denne hjemmeside vil jeg gerne informere og komme med gode råd, så det kan blive nemmere og sjovere at være handicappet, også i hverdagen.

Det kan være at oplyse om aktiviteter, butikker og restauranter der er tilgængelig for f.eks. kørestolsbrugere eller gangbesværede,
oplysninger fra servicekontoret ved kommunen, pjecer, p-pladser alt sammen oplysninger, der gavner handicappede, og selvfølgelig meget mere.

Jeg håber, at vi i fællesskab kan skabe et site, der kan hjælpe alle. Så hvis du mener der mangler emner eller aktiviteter, så kontakt mig gerne enten gennem formularen her på sitet, eller på mail.

4 meninger om “Velkommen til et nyt site for handicappede

 • 13. marts 2019 kl. 20:25
  Permalink

  Hej Brian
  Held og lykke med dette site, håber der er mange det vil tage godt i mod det.

 • 13. marts 2019 kl. 20:48
  Permalink

  De er allerede i gang håber at mange vil få glæde af denne side og kan hjælpe med oplysninger om transport og tog ,bus og fly ruter og på servicekontoret ved kommunen ,pjecer osv for handicappede .vh Brian Nuppnau dejlig dag der ude ..

 • 27. marts 2019 kl. 08:54
  Permalink

  Hej Brian. Rigtig godt initiativ du her har taget. Jeg håber og tror at alle “vi” som har brug for hjælpe midler i hverdagen, vil få gavn af dit iniatitiv. Godt gået 🙂

 • 27. marts 2019 kl. 12:48
  Permalink

  Jeg ser lige at Fredericia Isenkram nu laver butikken handicapvenlig, således at kørestole og rollatorer kan komme rundt langs varene i butikken 🙂 Selv om jeg aldrig har turdet køre ind i butikken, har jeg tit handlet der, idet personalet altid har været hurtige til at “fange” mine øjne, når jeg har holdt udenfor på elscooteren 🙂 🙂 🙂

Lukket for kommentarer.